shadow

På Kanelen februari 2018

Hej alla på Kanelgränd

Vintern har verkligen slagit till men tack och lov har vi sluppit allt för stora snömängder. Det gäller att njuta av dessa vackra vinterdagar.
Här kommer lite info om vad som är på gång och vad som har förevarit i vårt område.

Hissar

Renoveringen av hissarna är nu klar, men Trygga Hiss kommer att justera innerdörrarna så att man inte kan skynda på öppningen av innerdörrarna manuellt vilket har inneburit att hissen slutat fungera. I övrigt verkar alla var nöjda både med funktion och utseende.

Julgransplundring

Åtta förväntansfulla och på sina håll lite blyga barn samlades i föreningslokalen för att under Jessicas trygga ledning kasta ut julgranen. En duktig tvåmansorkester underhöll både på gitarr, dragspel och cykel. Jo just det. Efter att ha stämt ekrarna spelades olika melodier med trumpinnar. Barnen tyckte det var fantastiskt. Efter det att granen åkt ut lyckades alla barn få napp i fiskdammen och gick lyckliga hem med en godispåse i handen.

Tyresö nu och då

Nyfiken på Tyresö? Tyresökännaren Anders Linder kommer till oss och berättar om Tyresö både då och nu. Anders kommer att visa bilder och prata i c:a en timme varefter det finns utrymme för frågor och funderingar. Välkommen till föreningslokalen i 51:an. Föreningen bjuder på en kopp kaffe och en kaka.

Loppis på Kanelgränd

Vi ger inte upp utan gör ett nytt försök i vår. Mer information kommer senare, men börja lägg undan det du ändå tänkt kasta redan nu så kanske vi får ihop en bra loppis.

Styrelserummet öppet på måndagar jämna veckor

Styrelserummet är öppet måndagar i jämna veckor mellan 19.00 och 19.30. Har du behov att komma i kontakt med någon i styrelsen kan du använda kontaktfunktionen på vår hemsida eller vid akuta ärenden ringa någon i styrelsen. Telefonnummer till alla i styrelsen finns på infotavlorna.

Biltrafik i området

Så till sist en vädjan. Kör inte bil i området även om någon bom står öppen. Våra barn och framför allt deras föräldrar måste vara trygga med att barnen kan leka i hela området utan risk att bli påkörda. Behöver du få hjälp att öppna en bom för en tung transport så kontakta någon i styrelsen.
Styrelsen genom Totte