shadow

En socialt distanserad uppdatering från styrelsen

Hej alla på kanelen,

I dessa tider när vi ska hålla en social distans till varandra kommer lite info från styrelsen om vad som är på gång i vår fina förening.

Renoveringen av fyra tvättstugor påbörjas den 8 juni med att tvättstugan vid Kanel-gränd 42 renoveras. Det innebär att under 5 veckor kan du inte boka den tvättstugan. Efter sommaren, med preliminär byggstart 10 augusti renoveras tvättstugan på gården vid Kanelgränd 23. Samma sak gäller då. Går ej att boka under fem veckor. Resterande två tvättstugor renoveras under 2021. Därefter börjar vi göra om resterande tvättstugor till gästlägenhet och hobbyrum.

12 laddplatser kommer att uppföras på stora parkeringen närmast undercentralen under juni månad. Det innebär tyvärr att några bilägare måste byta parkeringsplats. De som berörs kommer att få närmare information om datum m.m. Du som funderar på att skaffa en laddbar bil kan kontakta styrelsen för info.

Kittning av våra fönster pågår för fullt. Covid-19 gör att tätning och kittning i lägen-heterna får vänta tills myndigheterna släpper på restriktionerna, men alla fönster i allmänna utrymmen är snart klara.

ComHem har meddelat att hela TV-utbudet från och med den 8 september kommer att vara digitalt. Vi är medvetna om att många inte vet hur man ska ställa om sin TV varför vi ber er som är duktiga på sånt att hjälpa dem som inte kan. Vill du hjälpa till kontaktar du styrelsen via hemsidan så sätter vi upp listor på info-tavlorna med era kontaktuppgifter. Sen får den som vill ha hjälp kontakta någon på listan för att avtala tid för hjälp.

Varför gå till en infotavla för att boka tvättstuga eller bastu? Det finns en app som man kan boka allt i. Information om hur man använder appen har du fått i din brevlåda. Den finns även att hämta i styrelserummet.

Detta var lite info om nuvarande projekt. På tur står sedan att tvätta utsidan av alla balkonger, byta alla fönsterbleck, fräscha till hängrännor och stuprör och att fixa till virket runt garageportarna, som ju har ruttnat, men mer om det när de projekten närmar sig. Vidare ska vi förbereda för ”fastighetsnära källsortering” men mer om allt detta senare.

Styrelsen hoppas att du och de dina får en skön och virusfri sommar.

Bild av Jill Wellington från Pixabay