Lokaler

Gemensamhetslokalen

I 51:an har föreningen en gemensamhetslokal. Tillträde till den får man via ett passerkort. Gemensamhetslokalen får användas mellan 10.00 och 22.00. Den kan bokas för kalas, middagar och dylikt och bokning sker via en lista inne i lokalen. I lokalen finns 6 bord och 48 stolar samt en liten köksdel som har kyl/frys, 1 kaffebryggare, 1 micro och en spis med 2 plattor. Porslin och bestick med mera får man själv ta med sig.
Självklart gäller samma sak här att du lämnar lokalen i bättre skick än du själv förväntar dig att finna den i nästa gång du kommer.

Gym & Bastu

I 51:an har föreningen ett litet GYM & BASTU. Tillträde till dem får man via en portbricka. Gym och Bastu får användas mellan 08.30 och 22.00. Man ska självklart även under dessa tider visa hänsyn till närboende och undvika höga ljud.
För att kunna använda Bastun och Gymmet krävs bokning. Bokningen görs via Infotavlor som finns i varje port.
Gym och bastu är enbart till för de som bor i föreningen, men du får självklart ta med dig gäster. Ungdomar under 15 år får enbart vistas i lokalerna i vuxens sällskap.

Tvättstugor

Vi har sex tvättstugor i föreningen. Du bokar tid med din portbricka på Infotavlor som finns i varje port. Självklart lämnar du tvättstugan som du själv skulle vilja att den såg ut när du kom. Med andra ord avtorkade maskiner och golvytor samt rensade luddfilter i torktumlarna. Saknas rengöringsmedel kontaktar du någon i styrelsen.